top of page
Vallmo fält

      Om Elin

En genremässigt breddad sångerska som brinner för att beröra med sång.

Musik skall beröra, trösta och glädja lyssnaren!

Välkomna!

 

Jag heter Elin Riber Gunnarson och jag jobbar som frilansande sångerska och sångsolist. Man kan boka mig som sångerska till vigsel, begravning, dop, fester, event etc.

 

Många vill ha en sångsolist just på vigslar, närståendes begravning eller på dop. Efterfrågan är hög på dessa och därför står det beskrivet mer ingående under respektive av dessa teman i hemsidans meny. 

 

Sång och musik har varit min stora passion i livet ända sedan barnsben. Jag är skolad i sång sedan jag var 12 år gammal, gick musikestetisk linje på gymnasiet, sedan studerade jag musiklinje på folkhögskola och under en period på musikhögskolan i Göteborg.

 

Under mitt liv har jag hundratals gånger framfört sång för publik både med solosång och i kör. Jag älskar att lära nytt, så jag har specialiserat mig inom många genrer såsom jazz, klassiskt, folkmusik, rock, pop, visa, samba och världsmusik.

Detta är till fördel för kunden och uppdragsgivaren, då jag i princip kan ta mig an nästan alla låtar eller sångstycken som önskas. Jag bor i Göteborg och har många uppdrag i Göteborg och Västra Götalands Län, men kan såklart ta mig an uppdrag över hela landet vid förfrågan.

Mitt motto är att musik skall beröra, trösta och glädja lyssnaren och publiken.

Varmt välkomna att boka mig och att höra av er till mig!

 

bottom of page